O kompaniji

Kompanija “UNO-NK” d.o.o. predstavlja jedan od vodećih lanaca prodavnica obuće sa kvalitetnom ponudom, prepoznatljivom uslugom i najpovoljnijim načinima plaćanja. Danas Obuća UNO ima 33 maloprodajna objekta u 19 opština u Crnoj Gori, kao i 2 u Trebinju sa tendencijom i planovima daljeg tržišnog širenja.


Prodajni objekti kompanije se nalaze na najatraktivnijim lokacijama što omogućava pristup veoma kvalitetnoj obući i modnim dodacima po izuzetno povoljnim cijenama uz najfleksibilnije načine plaćanja. U našim radnjama možete iskoristi mogućnost trgovine do 12 mjesečnih rata, za penzionere i članove njihovih porodica su potrebni samo zadnji ček od penzije i lična karta ili izvještaj iz banke.

Veliki izbor prepoznatljivih brendova Vas očekuje i u našim buticima širom Crne Gore i u Trebinju: Cesare Paciotti,Tamaris, Alpina, Skandia, S’Oliver, Paar, Rieker, Zen, Bata, Head, Florida, EB Studio, Bona, Obuća Pavle, David Jones i mnogi drugi. Trenutno je u našoj mreži aktivno 5 maloprodajnih objekata u Nikšiću, Podgorici, Bijelom Polju,Kotoru i Trebinju, koncipiranih kao OUTLET – trajno niske cijene.
 

“UNO – NK” d.o.o Nikšić  je nosilac dva prestižna priznanja i medalje Best Buy Award – br. 1 i Qudal   - kao lanac trgovine obućom u kategoriji nabolji odnos cijene i kvaliteta  i broj 1 u kvalitetu na crnogorskom tržištu.

Projekat Best Buy Award je nezavisno istraživanje, koje isključivo mjeri percepciju i mišljenje potrošača, o tome – ko po njihovom mišljenju nudi  apsolutno najbolji odnos cijene i kvaliteta.  Anketiranje  je sprovela  švajcarska organizacija ICERTIAS International Certification Assocation GmbH (www.iceritas.com), putem web ankete .

 

UNO-NK je velikim izborom prepoznatljivih brendova obuće s naglaskom na kvalitet i uslugu krajnjim potrošačima uspio da pruži najkvalitetnije prodavnice obuće na tržištu Crne Gore, što je ovim tržišnim istraživanjem i potvrđeno. Zahvaljujući ovoj osvojenoj poziciji, UNO-NK  ima pravo da nosi prestižan status Br.1 u kvalitetu i zlatnu medalju QUDAL – QUality meDAL 2016/2017. s maksimalnih pet zvjezdica za kvalitet u kategoriji „lanac trgovina obućom“.

 

Vodeći cilj kompanije je ponuditi program koji može da zadovolji i najzahtjevnije potrošače. Obuća UNO je zahvaljujući kvalitetu proizvoda, uslužnom i ljubaznom osoblju uspješno gradila svoju poziciju na tržištu, postavši jedna od najbrže rastućih kompanija. Obuća UNO u ovom trenutku broji više od 140 zaposlenih sa karakterističnim programom obuke i konstantnim prijemom talentovanih mladih ljudi.

 

"UNO-NK" D.O.O.
Trg Slobode 17
81400 Nikšić
 
Tel/fax: +382 40 251 277
Mob:      +382 67 728 877   
E-mail:   uno-nk@t-com.me