O kompaniji

Kompanija “UNO-NK” d.o.o. vodeći je lanac prodavnica obuće sa kvalitetnom ponudom, prepoznatljivom uslugom i najpovoljnijim načinima plaćanja. Danas naša prodajna mreža broji 35 maloprodajnih objekata u 19 opština u Crnoj Gori, kao i 2 u Trebinju sa tendencijom i planovima daljeg tržišnog širenja.

 

Kompanija “UNO-NK” predstavila je i novi koncept. UNO PREMIUM radnja, koja se nalazi na prvom spratu šoping mola Delta City u Podgorici, bazira se na ponudi visokokvalitetnog asortimana obuće i torbi za sve prilike, koji obuhvata najpoznatije svjetske brendove.

 


Prodajni objekti kompanije se nalaze na najatraktivnijim lokacijama što omogućava pristup veoma kvalitetnoj obući i modnim dodacima po izuzetno povoljnim cijenama uz najfleksibilnije načine plaćanja. U našim radnjama možete iskoristi mogućnost trgovine do 12 mjesečnih rata, za penzionere i članove njihovih porodica su potrebni samo poslednji ček od penzije i lična karta ili izvještaj iz banke.

Veliki izbor prepoznatljivih brendova Vas očekuje u našim buticima širom Crne Gore i u Trebinju: Cesare Paciotti,Tamaris, US Polo, Ice Berg, Flexx, Alpina, S’Oliver, Paar, Rieker, Zen, Tommy Hilfiger, Florida, EB Studio, Bona, Obuća Pavle, Gian Marco Venturi,  Alex Max, i mnogi drugi. Trenutno je u našoj mreži aktivno 9 maloprodajnih objekata u Nikšiću, Podgorici, Bijelom Polju, Pljevljima, Beranama i Trebinju, koncipiranih kao OUTLET – trajno niske cijene.

 

“UNO – NK” d.o.o nosilac je tri prestižna priznanja i medalje u kategoriji lanac trgovina obućom: Best Buy Award –  za najbolji odnos cijene i kvaliteta , QUDAL – QUality meDAL – broj 1 u kvalitetu na crnogorskom tržištu i Customers’ Friend - prijatelj kupaca.Time je potvrdjen status koji već godinama njeguje na tržištu, kao firma koja pruža uzornu uslugu svojim kupcima, nudeći izvrsnost kompletnog korisničkog iskustva i visok nivo kvaliteta post-prodajnih usluga.

 

Vodeći cilj kompanije je ponuditi program koji može da zadovolji i najzahtjevnije potrošače. Obuća UNO je zahvaljujući kvalitetu proizvoda, uslužnom i ljubaznom osoblju uspješno gradila svoju poziciju na tržištu, postavši jedna od najbrže rastućih kompanija. Obuća UNO u ovom trenutku broji više od 200 zaposlenih sa karakterističnim programom obuke i konstantnim prijemom talentovanih mladih ljudi.

 

"UNO-NK" D.O.O.

Trg Slobode 17

81400 Nikšić

 

Tel/fax: +382 40 251 277

Mob:      +382 67 728 877   

E-mail:   uno-nk@t-com.me